preskoči na sadržaj

Elektrotehnička i prometna škola Osijek

Login
Tražilica
Novi web
E-dnevnik

Korisni linkovi

e-Dnevnik
E-Dnevnik
Administrator / datum: 13. 9. 2015. 13:38

Poštovani roditelji i učenici,

od ove školske godine uveden je e-Dnevnik za sve razrede. To je web aplikacija za vođenje razredne knjige kojoj se može pristupiti na svakom računalu s internet pristupom. Aplikacija omogućava roditeljima i učenicima uvid u ocjene, izostanke, osobne podatke i bilješke razrednika. Za pristup učenika je potreban elektronički identitet (CARNet) koji učenici dobiju na početku školske godine. Roditeljima je dozvoljen pristup s elektroničkim identitetom u sustavu NIAS. Sustavu e-Dnevnika možete pristupiti iz osobnog korisničkog pretinca usluge e-Građani. Podaci su prikazani s vremenskim odmakom od 48 sati iz pedagoških razloga. Prijave su moguće na ocjene.skole.hr. Upute za korištenje možete preuzeti ovdje, a sve ostalo pogledajte u izborniku pod e-Dnevnik.


[OPŠIRNIJE]RSS


 

Produkcijska (stvarna) verzija aplikacije koja se koristiti u 1. razredima od početka školske godine 2014./2015.

 

 

Testna verzija aplikacije koja se koristiti za edukaciju i za samostalno vježbanje i prijavu eventualnih poteškoća.

 

 

Aplikacija kojoj mogu pristupiti učenici i roditelji učenika 1. razreda, u školskoj godini 2014./2015., te vidjeti ocjene, bilješke nastavnika, izostanke, raspored lektira, raspored pisanih zadaća, osobne podatke,... Na prvim roditeljskim sastancima roditelji će dobiti upute za pristup e-Dnevniku.

 

Fizički token koji će dobiti korisnici prilikom edukacije ili naknadno zadužiti kod administratora. Svaki korisnik dobiva na korištenje token s točno određenim serijskim brojem. Tokeni se ne mogu mijenjati. Troškove eventualnog gubitka, oštećenja i sl. snosi korisnik tokena. Svaku krađu ili gubitak tokena nužno je prijaviti administratoru.

  

 

Mobilna aplikacija mToken, koju možete preuzeti:

 

Korisničke upute:

 

Dodatno:

 

   

 

preskoči na navigaciju