preskoči na sadržaj

Elektrotehnička i prometna škola Osijek

Login
Tražilica
Novi web
E-dnevnik

Korisni linkovi

Leonardo da Vinci
Stručna praksa u Irskoj
ŽELJKA GETOŠ / datum: 3. 10. 2014. 20:43

Uspješno provedena praksa učenika Elektrotehničke i prometne škole u Irskoj popraćena je i u medijima. Pročitajte članak objavljen danas u Glasu Slavonije.


[OPŠIRNIJE]Premijera filma
ŽELJKA GETOŠ / datum: 30. 8. 2014. 09:33

Na sjednici Nastavničkog vijeća predstavljen je film Dublin o obavljenoj stručnoj praksi u sklopu projekta "Učenje kroz rad".
Pogledajte i vi kako smo putovali, radili i razgledavali zahvaljujući sredstvima AMPEU odobrenih na Natječaju 2013.


[OPŠIRNIJE]OBAVILI SMO STRUČNU PRAKSU U DUBLINU, KAKO NAM JE BILO?
ŽELJKA GETOŠ / datum: 8. 7. 2014. 20:02

Učenici Elektrotehničke i prometne škole iz Osijeka živjeli su i radili u Dublinu 18 dana.
Nakon opsežnih priprema 14 učenika i jedna učenica (elektrotehničari, tehničari za računalstvo i tehničari cestovnog prometa) zaputili su se na obavljanje stručne prakse u Dublin u Irskoj zajedno sa svojim voditeljima praktične nastave Jerkom Merčepom, dipl. ing. i Mariom Jukićem, dipl. ing. te voditeljicom projekta Karolinom Brleković, prof.
U Dublinu su boravili od 15.06. do 3.07.
 


[OPŠIRNIJE]Pripremamo se za mobilnost - što trebamo znati o Irskoj i njezinim stanovnicima?
ŽELJKA GETOŠ / datum: 18. 2. 2014. 21:15

U očekivanju mobilnosti polaznici i njihovi pratitelji prolaze jezične, pedagoške i kulturološke pripreme. U subotu 15.02.2014. održane su kulturološke pripreme. Tvrtka Martello training s sjedištem u Dublinu i predstavljena direktorom Emirom Stranjkom, te gospođom Gabrijelom Mofardin upoznali su nas sa Irskom kulturom, prošlošću, nekim geografskim osobitostima.


[OPŠIRNIJE]Rezultati natječaja u projektu mobilnosti " Učenje kroz rad"
Administrator / datum: 16. 10. 2013. 11:18

U priloženom dokumentu možete pogledati rezultate natječaja u projektu mobilnosti naše škole LEONARDO DA VINCI. Na natejčaju su sudjelovali učenici trećih razreda koji žele stručnu praksu odraditi u inozemstvu. Mole se svi navedeni učenici da u pratnji jednog roditelja/skrbnika dođu na sastanak u petak 18. listopada 2013. u 19,10 h.


[OPŠIRNIJE]LEONARDO DA VINCI - Učenje kroz rad
Administrator / datum: 17. 9. 2013. 19:33

Natječaj za učenike trećih razreda, koji žele stručnu praksu odraditi u inozemstvu. Ovdje možete pogledati sve potrebne uvjete, te preuzeti obrazac CV i ugovor o stručnoj praksi koji potpisuje roditelj/skrbnik. Za sve ostalo vezano uz projekt treba se javiti voditeljici projekta profesorici Karolini Brleković.


[OPŠIRNIJE]LEONARDO DA VINCI
Administrator / datum: 29. 8. 2013. 22:45

Projekt mobilnosti kojim je predviđena mobilnost 15 učenika trećih razreda smjerova elektrotehničar, tehničar za računalstvo i tehničar cestovnog prometa.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju