preskoči na sadržaj

Elektrotehnička i prometna škola Osijek

Login
Tražilica
Novi web
E-dnevnik

Korisni linkovi

Volonteri
Poziv volonterima
ŽELJKA GETOŠ / datum: 2. 9. 2015. 16:40

Upućujemo poziv svim volonterima i onima koji to žele postati da se uključe u projekt "Novi život". Na taj bi način, kvalitetno koristeći slobodno vrijeme, među prvima na ovim prostorima postali ruka vodilja osobama s mentalnim izazovima.


[OPŠIRNIJE]Mladi za mlade
ŽELJKA GETOŠ / datum: 21. 5. 2015. 18:33

Povodom manifestacije „Hrvatska volontira“  učenici članovi volonterskog kluba naše škole posjetili su mlade, štićenike Doma za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj 61 u Osijeku.

Volontersku akciju nazvali smo „Mladi za mlade“. Želja nam je bila upoznati mlade ljude koji imaju poteškoće u ponašanju, družiti se s njima, razmijeniti mladenačka iskustva i pokazati im da nisu sami.


[OPŠIRNIJE]"Danas šutim za autizam" - volonteri na djelu
ŽELJKA GETOŠ / datum: 24. 4. 2015. 08:43

Hrvatska se priključila obilježavanju Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, 2. travnja 2015. godine, čiji je cilj podizanje opće svijesti javnosti i senzibiliteta, te aktivnije uključivanje nadležnih Ministarstava i drugih tijela u rješavanje problema osoba s autizmom. Najnovija istraživanja procjenjuju da će jedno dijete od 80 rođenih imati poremećaj iz autističnog spektra.


[OPŠIRNIJE]Sretno drvo
ŽELJKA GETOŠ / datum: 27. 4. 2014. 20:58

Volonterski klub „EMŠA“ organizirao je  volontersku akciju na razini škole koju su naslovili „Sretno drvo“, koja je vezana uz obilježavanje Dana planeta Zemlje, 22. travnja 2014. g. Ovogodišnja tema Dana planeta Zemlje na svjetskoj razini je „Zeleni gradovi“ , jer se naglašava potreba govora o razvijanju gradova kao što ugodnijeg mjesta za život, gradova koji su ispunjeni zelenilom.  
Kako bi obilježili taj dan, zamolili su učenike i profesore škole da se priključe ovoj akciji na način da u školu donesu što više plastičnih boca s čepovima. Tako su napravili jedno veliko reciklirano drvo koje je predstavljeno u holu škole. Ujedno su sredstvima koja su ostala od prikupljenih boca kupili dio sadnica i trajnica koje su posadili u školsko dvorište.  Volonterski klub "EMŠA" zahvaljuje svima koji su se uključili u ovu akciju i tako doprinijeli da i naš grad Osijek postane još više „Zeleni grad“, te naša škola mala oaza zelenila.
Ovu volontersku akciju proveli su u djelo profesorice Bojana Štulić, Ana Ćosić i Krunoslava Lukač zajedno s učenicima naše škole koji su članovi Volonterskog kluba "EMŠA": Helena Hržica (1ET1), Iva Horvat (2ET1), Monika Tonkovac (2ET1), Luka Veočić (2ET3), Dino Cerjak (3ET1), Dino Šimić (3ET1), Ivan Knežević (3ET1), Ivan Kordić (3ET1), Ante Zekić (3ET1), Luka Abramović (3ET1).


[OPŠIRNIJE]Volonteri na djelu
ŽELJKA GETOŠ / datum: 11. 12. 2013. 20:03

U organizaciji Volonterskog kluba EMŠA, održana je božićna akcija "Odjeni me", kojoj je svrha bila prikupljanje odjeće za korisnike Doma za psihički oboljele odrasle osobe u Osijeku. U sklopu te akcije učenici volonteri zajedno s tamburašima škole i profesoricama održali su i prigodni božićni program (fotografije pogledajte u Galeriji).
Hvala svima koji su se odazvali akciji!


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju